Välkommen

Varmt välkommen till min personliga webbpublikation tillika blogg!

Domänen Herr S kommer under åren framöver att bära mina personliga tankar och reflektioner med ett huvudsakligt fokus på min väg in i fastighetsmäklarbranschen. Jag vill ha en plattform där jag kan dela med mig av tips, råd, åsikter och strategier kring bostadsförsäljning och bostadssökande, men också vad fastighetsförmedling innebär som en professionell tjänst.

Utöver detta blir det inlägg om internetföretagande och min webbtjänst Probars, men även om studentlivet i Luleå och ämnen från mäklarutbildningen. Förutom bostäder så har jag ett stort intresse för bilar, arkitektur, resor och mycket mer.

Ja, planera kan jag göra i evigheter. Nu får jag dock rappa på med packandet till femtioelva-milaflytten norrut!

Ha det gott.

– Adam

 

 

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like