Gamla Enskede på film

Under den senaste vistelsen i huvudstaden passade jag på att göra någonting annorlunda för att engagera i mitt kommande mäklardistrikt. Under annandag påsk spelade jag nämligen in en områdesfilm för Gamla Enskede!

Områdesfilm om Gamla Enskede

Klippet, som är inbäddat ovan från YouTube, kom egentligen som en spontan idé. Jag begav mig iväg på eftermiddagen under annandag påsk med ambitionen att samla ihop ett par vettiga sekvenser som skulle kunna fånga stadsdelens karaktär.

Gamla Enskede - Adam Smith

Ett par timmar och två överfyllda minneskort senare kom den svåra biten, att klippa ihop allt till någonting sevärt. Resultatet blev en närgående film om denna fascinerande stadsdel, med licensfri bakgrundsmusik av Tjajkovskij och en längd på ganska precis sex minuter.

Gamla Enskede - Adam Smith

Väl mottagen

Likt de blogginlägg från Enskede som jag publicerat tidigare så har filmen delats på Mäklarhuset Enskedes Facebook-sida, där har den i skrivande stund fått närmare 5.000 visningar! Det var verkligen över min förväntan, därtill har över 20 delningar skett och över 80 personer har givit tummen upp ihop med ett par glada kommentarer.

Gamla Enskede - Adam Smith

Planer och andra idéer

Jag är väldigt nöjd över att jag hunnit testa lite nytänkande material under min praktiktid på kontoret. Fokus har av olika skäl hamnat på just Gamla Enskede, men tanken är att göra precis lika många reportage och filmer för alla distrikt i Enskede. Jag tycker bara det är roligt!

Det är ett intresse som spänner sig över arkitektur, historia och intressanta personligheter kryddat med ambitionen att hela tiden göra saker visuellt tilltalande. Samtidigt är det verkligen dags att bryta ny mark i mäklarbranschen, att använda sitt intresse till att skapa något lokalt och meningsfullt för de som bor och vill bo i områdena.

Som mäklare förmedlar man mer än ett specifikt boende, man förmedlar en hel stadsdel.

Gamla Enskede - Adam Smith

Se gärna filmen

Om du inte redan sett områdesfilmen så får du gärna ta en titt på antingen Mäklarhuset Enskedes Facebook-sida eller YouTube! Till nästa områdesfilm är ambitionen att ha färre men bättre och stadigare sekvenser, kanske även lite interiörer från lokalt uppskattade platser.

Tack för att du kikade in till detta inlägg!

♕♕♕

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like