Lång slutartid

Lång slutartid

Jag tycker det är kul att fotografera och jag gör det bästa jag kan med den utrustning jag har. Kameran som jag använder till de flesta bilder som syns på t.ex. Instagram är en gammal digitalkamera av typen Canon PowerShot A720 IS.

Den levererar som bara den i dagsljus och är utmärkt att ta närbilder med. I Luleå har det blivit väldigt mörkt allt sedan hösten övergått till vinter. Detta hindrar inte mig från att fånga bildliga bravader trots att jag inte har stativ eller en vidare kompetent nattkamera.

Men roligt är det och jag lär så länge jag lever. Här är ett par bilder från igår kväll!

1LongExpo_HerrSTittar man noga kan man se en dåre springa runt med en cykellampa i handen.

2LongExpo_HerrSJag kände att mitt 100:e inlägg på Instagram skulle återspegla den högtidliga händelsen.

3LongExpo_HerrSJa, jag har fortfarande lite träningsvärk i högerarmen.

4LongExpo_HerrSIngen lätt match att få detta någorlunda enhetligt, men det gick tycker jag!

Slutartiden var inställd på 15 sekunder med ISO 100, jag rekommenderar er att utforska det här temat i fotografins värld. Man kan göra en hel del kul med lite lampor och ett kreativt sinne!

5LongExpo_HerrSEn bild från Norrlands eget Hollywood Hill, Mjölkuddsberget!

Den där masten är förövrigt det första jag ser när jag tittar ut genom fönstret på morgonen, detta perspektiv är mer inspirerande vill jag lova.

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like